bostadsrätter Göteborgs kommun, Utby

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ner är olika lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande site för bostadssökande. Du befinner dig på vår avdelning för publicerade annonser om bostadsrätter i Göteborg kommun. Söker du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett gott tips att utnyttja menyraden längst upp för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra geografiska områden än Göteborg visas så bör du klicka på inställningarna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett konto hos oss. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Genom att skapa ett inloggning på portalen kan du också märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg