bostadsrätter Göteborgs kommun, Tuve

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Här nedan visas olika bostadsrätter i Göteborg kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för de som söker bostad. Du befinner dig på vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Letar du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att utnyttja menyraden längst upp för att visa andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att andra geografiska områden än Göteborg visas så ber vi dig använda knapparna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa ett konto hos oss. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som sänds till dig när nya annonser som passar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett konto hos oss kan du dessutom märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån din situation kan olika kategorier av annonser vara passande. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg