bostadsrätter Göteborgs kommun, Tolered/Bjurslätt

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit hit!

Lite längre ned ses flera olika lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande sidan för de som söker bostad. Just nu är du på avdelningen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Göteborg kommun. Är du på jakt efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att gå in på menyraden längst upp för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att andra områden än Göteborg visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att registrera ett konto på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot kontakta någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Utifrån dina behov kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg