bostadsrätter Göteborgs kommun, Örgryte

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ned är olika lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Här nere är avdelningen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Göteborg kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att bruka menyraden överst för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att något annat område än Göteborg visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp en inloggning på vår sida. Skapar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya annonser som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login på portalen kan du också klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som utannonserar en hyreslägenhet så fordras det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan flera olika sorters annonser vara passande. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg