bostadsrätter Göteborgs kommun, Olskroken

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Nedanför finns olika utannonserade lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande sidan för de som söker lägenhet. Du befinner dig på vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter så är ett tips att gå in på Sök bostad överst för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att något annat område än Göteborg visas så bör du utnyttja knapparna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp ett konto hos oss. Skapar du ett konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett login på portalen kan du även märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som erbjuder en hyreslägenhet så fordras det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara lämpliga. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip är det klokt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg