bostadsrätter Göteborgs kommun, Masthugget

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit hit!

Här nedan visas olika utannonserade lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande site för de som söker bostad. Här nere är platsen för våra annonser om fria bostadsrätter i Göteborg kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter så är en god idé att utnyttja menyn Sök bostad överst för att visa övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot ändra så att något annat område än Göteborg visas så ber vi dig använda menyn på vänster sida.

Om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att registrera en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett login på portalen kan du dessutom märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla publicera annonser. Beroende på din situation kan olika annonskategorier vara intressanta. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg