bostadsrätter Göteborgs kommun, Majorna

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Nedanför är olika lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande portal för lägenhetssökande. Du har nu kommit till vår avdelning för våra annonser om bostadsrätter i Göteborg kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så är ett tips att klicka på menyn Sök bostad överst för att ställa in andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan skifta så att andra områden än Göteborg visas så ber vi dig utnyttja inställningarna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp en inloggning hos oss. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett konto här kan du dessutom markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Utifrån din situation kan flera olika sorters annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det självklart passande att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg