bostadsrätter Göteborgs kommun, Linnestaden

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen hit!

Lite längre ner visas olika bostadsrätter i Göteborg kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande portal för lägenhetssökande. Här nere är sidorna för våra annonser om lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att klicka på menyraden längst upp för att hitta övriga upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att andra områden än Göteborg visas så ber vi dig klicka på menyn på vänster sida.

Information om inloggning

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto på vår sida. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett login här kan du även märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg