bostadsrätter Göteborgs kommun, Kyrkbyn

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till den här sidan!

Lite längre ner är flera olika lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande siten för de som söker bostad. Just nu är du på platsen för annonser om bostadsrätter i Göteborg kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att bruka menyn Sök bostad ovan för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att ett annat område än Göteborg visas så ber vi dig klicka på menyn till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto på vår sida. Genom att skapa ett konto kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Genom att skapa ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg