bostadsrätter Göteborgs kommun, Kortedala

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen hit!

Nedanför ses olika lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Du befinner dig på avdelningen för våra annonser om fria bostadsrätter i Göteborg kommun. Söker du efter något annat än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att bruka knappen Sök bostad överst för att finna andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan skifta så att andra geografiska områden än Göteborg visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett gott förslag är att fixa en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla lägga upp annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara passande. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg