bostadsrätter Göteborgs kommun, Kålltorp

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Nedanför ses utannonserade bostadsrätter i Göteborg kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Just nu är du på sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Om du eftersöker andra objekt än bostadsrätter så är ett tips att gå in på menyn Sök bostad ovan för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att ett annat område än Göteborg visas så bör du använda menyn på vänster sida.

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa ett login på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett login på BostadsPortal.se kan du även markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Göteborg dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av dina behov kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg