bostadsrätter Göteborgs kommun, Johanneberg

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ner är flera olika bostadsrätter i Göteborg kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande site för bostadssökande. Just nu är du på avdelningen för våra annonser om bostadsrätter i Göteborg kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så är ett tips att klicka på knappen Sök bostad överst för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan ändra så att ett annat område än Göteborg visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att registrera en inloggning på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett inloggning här kan du även klicka i de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika sorters annonser vara lämpliga. Är det dags för dig att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg