bostadsrätter Göteborgs kommun, Haga

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Välkommen till denna sida!

Lite längre ner är utannonserade lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Du befinner dig på platsen för publicerade annonser om bostadsrätter i Göteborg kommun. Söker du efter något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att utnyttja knapparna längst upp för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att något annat område än Göteborg visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning här kan du också klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg