bostadsrätter Göteborgs kommun, Guldheden

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen hit!

Lite längre ner ses utannonserade lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande sida för bostadssökande. Här nere är sidorna för annonser om lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är ett gott tips att trycka på Sök bostad överst för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra områden än Göteborg visas så bör du klicka på inställningarna på vänsterkanten.

Om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att skapa ett konto på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som skickas till dig när nya bostäder som passar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning här kan du också klicka i de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg