bostadsrätter Göteborgs kommun, Gamlestan

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Lite längre ner ses olika utannonserade bostadsrätter i Göteborg kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för bostadssökande. Här nere är platsen för annonser om bostadsrätter i Göteborg kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att gå in på menyn Sök bostad ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att andra geografiska områden än Göteborg visas så ber vi dig utnyttja menyn på vänster sida.

Information om inloggning

Det är en god idé att registrera ett konto på BostadsPortal.se. Upprättar du ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett login hos oss kan du dessutom markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på din situation kan olika sorters annonser vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg