bostadsrätter Göteborgs kommun, Eriksberg

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ner visas olika lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande portal för dig som söker bostad. Just nu är du på platsen för publicerade annonser om bostadsrätter i Göteborg kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter så är en god idé att klicka på knapparna längst upp för att ställa in andra upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att andra områden än Göteborg visas så ber vi dig utnyttja menyn till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett gott förslag är att registrera en inloggning på vår portal. Genom att skapa ett konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett konto här kan du dessutom märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg