bostadsrätter Göteborgs kommun, Centrum

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan ses olika utannonserade lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Här nere är sidorna för annonser om lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på menyraden ovan för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att andra geografiska områden än Göteborg visas så bör du klicka på knapparna på vänsterkanten.

Om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp ett konto på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett inloggning hos oss kan du dessutom klicka i de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som utannonserar en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Göteborg dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan olika sorters annonser vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg