bostadsrätter Göteborgs kommun, Biskopsgården

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Liknande annonser:
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Lite längre ner visas olika lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande siten för dig som söker bostad. Här nere är avdelningen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så är en god idé att utnyttja knappen Sök bostad överst för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att andra områden än Göteborg visas så ber vi dig utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett login på portalen kan du dessutom markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att tala med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan olika annonskategorier vara lämpliga. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg