bostadsrätter Göteborgs kommun, Backaplan

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Lite längre ned finns utannonserade lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande siten för bostadssökande. Du befinner dig på sidorna för annonser om fria bostadsrätter i Göteborg kommun. Om du eftersöker andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att gå in på menyn Sök bostad längst upp för att hitta övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan skifta så att något annat område än Göteborg visas så bör du klicka på menyn på vänster sida.

Information om inloggning

Vi föreslår dig att registrera ett konto hos oss. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett login på portalen kan du också markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som utannonserar en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån vad du har behov av kan olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg