bostadsrätter Göteborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till den här sidan!

Lite längre ner visas olika utannonserade bostadsrätter i Göteborg kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den mest användbara sidan för lägenhetssökande. Här nere är platsen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Göteborg kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så är ett gott tips att använda knappen Sök bostad överst för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att ett annat område än Göteborg visas så ber vi dig klicka på knapparna till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett inloggning på portalen kan du dessutom markera de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av dina behov kan flera olika annonskategorier vara lämpliga. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg