bostadsrätter Göteborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan är olika utannonserade bostadsrätter i Göteborg kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Du har nu kommit till platsen för annonser om bostadsrätter i Göteborg kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter så är en god idé att gå in på menyraden överst för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du istället byta så att ett annat område än Göteborg visas så ber vi dig utnyttja menyn på vänster sida.

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp ett konto på vår sida. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som skickas till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett inloggning hos oss kan du även klicka i de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Göteborg dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Utifrån din situation kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg