bostadsrätter Göteborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Nedanför ses olika lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den mest användbara sidan för lägenhetssökande. Här nere är platsen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Göteborg kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att trycka på knapparna ovan för att visa andra upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att andra geografiska områden än Göteborg visas så ber vi dig använda inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

En god idé är att registrera ett konto på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Skapar du ett inloggning på portalen kan du även klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Göteborg dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill lägga upp annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg