bostadsrätter Dals-Eds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Dals-Ed
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Lite längre ner ses olika utannonserade bostadsrätter i Dals-Ed kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för de som söker bostad. Du är nu på avdelningen för annonser om fria bostadsrätter i Dals-Ed kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter rekommenderar vi dig att utnyttja Sök bostad längst upp för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra områden än Dals-Ed visas så ber vi dig utnyttja menyn på vänster sida.

Om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya annonser som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Skapar du ett konto hos oss kan du dessutom markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som utannonserar en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Dals-Ed dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg