bostadsrätter Borås kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Nedanför visas olika bostadsrätter i Borås kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för bostadssökande. Du befinner dig på vår avdelning för våra annonser om fria bostadsrätter i Borås kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att utnyttja Sök bostad överst för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du istället byta så att något annat område än Borås visas så bör du utnyttja inställningarna till vänster.

Information om inloggning

Det är en god idé att lägga upp ett konto hos oss. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya annonser som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett inloggning hos oss kan du också märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som har en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Borås dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Beroende på dina behov kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg