bostadsrätter Borås kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Nedanför är flera olika lediga bostadsrätter i Borås kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande siten för dig som söker bostad. Här nere är vår avdelning för annonser om bostadsrätter i Borås kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter så är ett tips att gå in på menyn Sök bostad längst upp för att visa övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att andra områden än Borås visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som har en hyreslägenhet så fordras det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Borås dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av dina behov kan olika sorters annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg