bostadsrätter Bollebygds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Bollebygd
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Lite längre ner är olika bostadsrätter i Bollebygd kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Just nu är du på sidorna för annonser om fria bostadsrätter i Bollebygd kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att använda menyn Sök bostad överst för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att andra områden än Bollebygd visas så ber vi dig klicka på knapparna på vänster sida.

Om registrering och bevakningsmails

En god idé är att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya annonser som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett login hos oss kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att komma i kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Bollebygd dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika annonskategorier vara passande. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg