bostadsrätter Åmåls kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Åmål
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Lite längre ner finns olika lediga bostadsrätter i Åmål kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande sidan för lägenhetssökande. Just nu är du på avdelningen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Åmål kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är ett tips att gå in på knapparna längst upp för att gå till andra upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att något annat område än Åmål visas så bör du utnyttja knapparna på vänster sida.

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett login på BostadsPortal.se kan du även märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Åmål dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla publicera annonser. Beroende på dina behov kan flera olika kategorier av annonser vara passande. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg