bostadsrätter Åmåls kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Åmål
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Liknande annonser:
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Lite längre ned finns olika utannonserade lediga bostadsrätter i Åmål kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den mest användbara sidan för lägenhetssökande. Du har nu kommit till vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Åmål kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyn ovan för att visa andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att något annat område än Åmål visas så ber vi dig utnyttja menyn till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

En god idé är att skapa en inloggning på vår sida. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som har en hyresbostad så fordras det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Åmål dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara passande. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg