bostadsrätter Alingsås kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Alingsås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Liknande annonser:
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till den här sidan!

Här nedan visas olika utannonserade lediga bostadsrätter i Alingsås kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för de som söker bostad. Här nere är vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Alingsås kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter rekommenderar vi dig att använda Sök bostad ovan för att gå till andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra geografiska områden än Alingsås visas så bör du utnyttja inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa en inloggning hos oss. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett konto här kan du dessutom klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Alingsås dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla lägga upp annonser. Beroende på din situation kan flera olika kategorier av annonser vara passande. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg