bostadsrätter Ale kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ale
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Nedanför ses olika utannonserade lediga bostadsrätter i Ale kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Du är nu på sidorna för annonser om bostadsrätter i Ale kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är ett gott tips att gå in på Sök bostad överst för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att andra geografiska områden än Ale visas så bör du utnyttja knapparna på vänster sida.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett konto på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya annonser som matchar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot kontakta någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Ale dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på dina behov kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det självklart passande att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg