bostadsrätter Västerås kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Västerås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till denna sida!

Här nedan finns olika utannonserade lediga bostadsrätter i Västerås kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Just nu är du på platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Västerås kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att bruka menyraden överst för att finna andra upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att andra geografiska områden än Västerås visas så ber vi dig utnyttja inställningarna på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera en inloggning hos oss. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett login här kan du även märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Västerås dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg