bostadsrätter Västerås kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Västerås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Nedanför ses olika utannonserade lediga bostadsrätter i Västerås kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande site för de som söker lägenhet. Du är nu på platsen för annonser om fria bostadsrätter i Västerås kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att bruka menyraden längst upp för att finna övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att något annat område än Västerås visas så bör du utnyttja menyn på vänster sida.

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att registrera en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya annonser som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett konto på portalen kan du dessutom markera de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som har en hyresbostad så fordras det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Västerås dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla lägga upp annonser. Utifrån din situation kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg