bostadsrätter Timrå kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Timrå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Här nedan ses olika bostadsrätter i Timrå kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande siten för lägenhetssökande. Du är nu på platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Timrå kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter så är en god idé att gå in på knapparna ovan för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att andra geografiska områden än Timrå visas så bör du utnyttja menyn till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa en inloggning hos oss. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Timrå dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på din situation kan flera olika sorters annonser vara passande. Är det dags för dig att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg