bostadsrätter Sundsvalls kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sundsvall
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ner är utannonserade bostadsrätter i Sundsvall kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande sidan för de som söker bostad. Du har nu kommit till sidorna för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Sundsvall kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att bruka menyraden ovan för att gå till övriga upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att andra områden än Sundsvall visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänsterkanten.

Registrering och bevakningsmails

En god idé är att registrera ett konto på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya annonser som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Registrerar du ett inloggning på portalen kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som har en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Sundsvall dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Utifrån dina behov kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg