bostadsrätter Sundsvalls kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sundsvall
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Lite längre ner ses flera olika lediga bostadsrätter i Sundsvall kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande sidan för de som söker bostad. Här nere är sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Sundsvall kommun. Är du på jakt efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att gå in på knappen Sök bostad överst för att visa övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att andra geografiska områden än Sundsvall visas så bör du använda inställningarna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att registrera ett login på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du också märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Sundsvall dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Utifrån dina behov kan olika sorters annonser vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg