bostadsrätter Örnsköldsviks kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Örnsköldsvik
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Nedanför ses flera olika bostadsrätter i Örnsköldsvik kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande portal för bostadssökande. Här nere är vår avdelning för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Örnsköldsvik kommun. Om du eftersöker något annat än bostadsrätter så är en god idé att bruka menyn Sök bostad överst för att gå till övriga upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att något annat område än Örnsköldsvik visas så bör du klicka på inställningarna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Upprättar du ett inloggning här kan du dessutom klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Örnsköldsvik dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Beroende på din situation kan olika annonskategorier vara lämpliga. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg