bostadsrätter Härnösands kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Härnösand
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ner är olika lediga bostadsrätter i Härnösand kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Du befinner dig på avdelningen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Härnösand kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är en god idé att gå in på menyraden längst upp för att finna övriga upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att andra områden än Härnösand visas så bör du klicka på inställningarna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi föreslår dig att lägga upp en inloggning på vår sida. Skapar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra bostadsformer. Genom att skapa ett konto på portalen kan du också klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Härnösand dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg