bostadsrätter Umeå kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Umeå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Lite längre ner finns olika utannonserade lediga bostadsrätter i Umeå kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande portal för dig som söker bostad. Just nu är du på avdelningen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Umeå kommun. Är du på jakt efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett tips att klicka på Sök bostad längst upp för att ställa in andra upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att andra geografiska områden än Umeå visas så bör du använda knapparna på vänster sida.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa en inloggning på vår sida. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du även märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att kontakta någon som har en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Umeå dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip är det klokt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg