bostadsrätter Umeå kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Umeå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Nedanför visas flera olika lediga bostadsrätter i Umeå kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Just nu är du på sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Umeå kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyraden längst upp för att gå till andra upplåtelseformer. Vill du istället byta så att ett annat område än Umeå visas så bör du använda inställningarna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp ett konto på vår portal. Genom att skapa ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett login på portalen kan du dessutom markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Umeå dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av dina behov kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg