bostadsrätter Umeå kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Umeå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Nedanför finns olika bostadsrätter i Umeå kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för bostadssökande. Du är nu på vår avdelning för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Umeå kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett tips att trycka på Sök bostad längst upp för att leta upp andra upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att något annat område än Umeå visas så ber vi dig använda menyn på vänster sida.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att skapa ett login på vår portal. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Upprättar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du också markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så fordras det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Umeå dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg