bostadsrätter Skellefteå kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Skellefteå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Lite längre ner finns flera olika bostadsrätter i Skellefteå kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande siten för de som söker bostad. Du befinner dig på vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Skellefteå kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att bruka Sök bostad överst för att visa andra upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att något annat område än Skellefteå visas så bör du använda menyn till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp ett login på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett login på portalen kan du dessutom klicka i de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Skellefteå dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg