bostadsrätter Skellefteå kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Skellefteå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Nedanför finns flera olika lediga bostadsrätter i Skellefteå kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande portal för dig som söker bostad. Du är nu på sidorna för våra annonser om fria bostadsrätter i Skellefteå kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att utnyttja knappen Sök bostad ovan för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan skifta så att andra områden än Skellefteå visas så ber vi dig använda inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp en inloggning på vår sida. Upprättar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya annonser som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett konto på portalen kan du dessutom märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Skellefteå dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill skapa sina egna annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara lämpliga. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg