bostadsrätter Åsele kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Åsele
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Nedanför ses olika utannonserade bostadsrätter i Åsele kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande portal för bostadssökande. Här nere är platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Åsele kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att klicka på Sök bostad överst för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att ett annat område än Åsele visas så ber vi dig klicka på knapparna på vänsterkanten.

Registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa ett konto på vår portal. Skapar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto här kan du även markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Åsele dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg