bostadsrätter Grums kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Grums
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ner ses olika bostadsrätter i Grums kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för bostadssökande. Här nere är avdelningen för annonser om lediga bostadsrätter i Grums kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att använda menyraden ovan för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att andra geografiska områden än Grums visas så bör du utnyttja inställningarna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att registrera en inloggning hos oss. Skapar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som skickas till dig när nya bostäder som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto på portalen kan du även märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Grums dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla publicera annonser. Avhängigt av din situation kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg