bostadsrätter Uppsala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Här nedan är utannonserade bostadsrätter i Uppsala kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande sidan för lägenhetssökande. Här nere är vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Uppsala kommun. Letar du efter något utöver bostadsrätter så är ett tips att utnyttja menyn längst upp för att finna andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan ändra så att något annat område än Uppsala visas så bör du utnyttja menyn på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett login på portalen kan du dessutom markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så fordras det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Uppsala dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan olika annonskategorier vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg