bostadsrätter Uppsala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här nedan visas flera olika bostadsrätter i Uppsala kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande siten för bostadssökande. Du är nu på sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Uppsala kommun. Om du eftersöker andra objekt än bostadsrätter så är ett gott tips att trycka på menyn ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att något annat område än Uppsala visas så bör du klicka på knapparna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp en inloggning på vår sida. Upprättar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Genom att skapa ett konto här kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Uppsala dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av dina behov kan olika sorters annonser vara passande. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg