bostadsrätter Uppsala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit hit!

Nedanför finns olika utannonserade bostadsrätter i Uppsala kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Du har nu kommit till platsen för våra annonser om fria bostadsrätter i Uppsala kommun. Söker du efter något annat än bostadsrätter så är ett tips att klicka på menyn ovan för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du däremot ändra så att andra områden än Uppsala visas så bör du utnyttja knapparna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att tala med någon som utannonserar en uthyresbostad så fordras det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Uppsala dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan olika sorters annonser vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg