bostadsrätter Östhammars kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Östhammar
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ned ses flera olika bostadsrätter i Östhammar kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den mest användbara sidan för de som söker bostad. Här nere är avdelningen för annonser om fria bostadsrätter i Östhammar kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att gå in på menyraden ovan för att leta upp övriga upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att ett annat område än Östhammar visas så bör du använda knapparna till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera ett konto på vår sida. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra bostadsformer. Skapar du ett konto här kan du också märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Östhammar dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Utifrån din situation kan olika annonskategorier vara intressanta. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg