bostadsrätter Knivsta kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Knivsta
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ned visas utannonserade bostadsrätter i Knivsta kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande portal för bostadssökande. Du är nu på platsen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Knivsta kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter så är en god idé att gå in på knappen Sök bostad överst för att finna andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan skifta så att andra områden än Knivsta visas så bör du använda menyn till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera en inloggning på vår sida. Skapar du ett konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Skapar du ett konto här kan du dessutom klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Knivsta dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Beroende på din situation kan olika sorters annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg