bostadsrätter Heby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Heby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen hit!

Här nedan visas olika utannonserade bostadsrätter i Heby kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande siten för lägenhetssökande. Här nere är vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Heby kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att klicka på Sök bostad överst för att finna andra upplåtelseformer. Vill du istället byta så att andra geografiska områden än Heby visas så ber vi dig använda inställningarna på vänster sida.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett gott förslag är att fixa ett login hos oss. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Heby dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det klokt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg