bostadsrätter Heby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Heby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Här nedan ses olika utannonserade lediga bostadsrätter i Heby kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande portal för lägenhetssökande. Du befinner dig på sidorna för våra annonser om lediga bostadsrätter i Heby kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett tips att bruka knappen Sök bostad längst upp för att hitta övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att andra geografiska områden än Heby visas så bör du utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera ett konto på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett konto på portalen kan du dessutom märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som har en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Heby dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på dina behov kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg