bostadsrätter Håbo kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Håbo
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Här nedan ses utannonserade lediga bostadsrätter i Håbo kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den mest användbara sidan för dig som söker bostad. Just nu är du på platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Håbo kommun. Om du eftersöker något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att använda Sök bostad ovan för att finna andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att ett annat område än Håbo visas så bör du klicka på inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att registrera ett login på BostadsPortal.se. Skapar du ett konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett konto på portalen kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Håbo dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla skapa sina egna annonser. Utifrån din situation kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg