bostadsrätter Enköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Enköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Nedanför finns olika lediga bostadsrätter i Enköping kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Just nu är du på sidorna för annonser om bostadsrätter i Enköping kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så rekommenderar vi dig att trycka på menyraden längst upp för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att något annat område än Enköping visas så ber vi dig utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi föreslår dig att fixa en inloggning på vår portal. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya annonser som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett konto hos oss kan du även klicka i de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Enköping dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara lämpliga. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg