bostadsrätter Enköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Enköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Nedanför ses utannonserade bostadsrätter i Enköping kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Just nu är du på vår avdelning för våra annonser om bostadsrätter i Enköping kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter så är en god idé att utnyttja menyn Sök bostad längst upp för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att andra områden än Enköping visas så ber vi dig klicka på knapparna på vänsterkanten.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

En god idé är att registrera ett konto på vår sida. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du även markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Enköping dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla publicera annonser. Beroende på dina behov kan olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg