bostadsrätter Vaxholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Vaxholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ned visas utannonserade lediga bostadsrätter i Vaxholm kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande sidan för de som söker lägenhet. Just nu är du på platsen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Vaxholm kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter så är ett tips att bruka menyn Sök bostad ovan för att gå till andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att andra områden än Vaxholm visas så bör du använda knapparna till vänster.

Information om inloggning

Vi föreslår dig att registrera ett konto på vår sida. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett konto hos oss kan du dessutom markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Vaxholm dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av dina behov kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg