bostadsrätter Vaxholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Vaxholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till den här sidan!

Här nedan visas olika utannonserade lediga bostadsrätter i Vaxholm kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande sidan för de som söker bostad. Du befinner dig på platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Vaxholm kommun. Söker du efter något annat än bostadsrätter så är en god idé att använda knapparna längst upp för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att andra geografiska områden än Vaxholm visas så ber vi dig klicka på knapparna på vänster sida.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett gott förslag är att registrera ett login på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Registrerar du ett inloggning på portalen kan du också markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som utannonserar en hyreslägenhet så fordras det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Vaxholm dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg