bostadsrätter Värmdö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Värmdö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till den här sidan!

Nedanför visas olika lediga bostadsrätter i Värmdö kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande site för de som söker lägenhet. Du har nu kommit till avdelningen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Värmdö kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter så är ett gott tips att klicka på menyn överst för att visa övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att andra områden än Värmdö visas så ber vi dig klicka på knapparna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp ett konto hos oss. Upprättar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Upprättar du ett inloggning hos oss kan du också märka de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som har en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Värmdö dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla lägga upp annonser. Beroende på din situation kan flera olika annonskategorier vara passande. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg