bostadsrätter Värmdö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Värmdö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ned är flera olika lediga bostadsrätter i Värmdö kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den mest användbara sidan för de som söker lägenhet. Här nere är vår avdelning för publicerade annonser om bostadsrätter i Värmdö kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter så är ett tips att utnyttja knapparna ovan för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att något annat område än Värmdö visas så bör du utnyttja menyn på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa en inloggning på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett login hos oss kan du dessutom märka de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Värmdö dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på dina behov kan flera olika sorters annonser vara passande. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg