bostadsrätter Vallentuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Vallentuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Liknande annonser:
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit hit!

Lite längre ner är olika utannonserade lediga bostadsrätter i Vallentuna kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande siten för de som söker lägenhet. Just nu är du på vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Vallentuna kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyn ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att andra områden än Vallentuna visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi föreslår dig att skapa ett login på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett konto hos oss kan du dessutom klicka i de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Vallentuna dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Avhängigt av din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg