bostadsrätter Upplands Väsby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Upplands Väsby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Lite längre ner är olika utannonserade lediga bostadsrätter i Upplands Väsby kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för de som söker bostad. Just nu är du på avdelningen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Upplands Väsby kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är ett tips att utnyttja menyraden överst för att finna övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att ett annat område än Upplands Väsby visas så bör du använda inställningarna till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Registrerar du ett login på portalen kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så fordras det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Upplands Väsby dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill lägga upp annonser. Utifrån din situation kan olika sorters annonser vara intressanta. Är det dags för dig att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg