bostadsrätter Upplands Väsby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Upplands Väsby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ner visas olika utannonserade lediga bostadsrätter i Upplands Väsby kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande portal för lägenhetssökande. Här nere är sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Upplands Väsby kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyn Sök bostad ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att något annat område än Upplands Väsby visas så bör du använda inställningarna till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att skapa ett konto på vår portal. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som sänds till dig när nya annonser som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du också klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som utannonserar en uthyresbostad så fordras det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Upplands Väsby dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg