bostadsrätter Upplands-Bro kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Upplands-Bro
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Nedanför finns olika bostadsrätter i Upplands-Bro kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande portal för dig som söker bostad. Du är nu på platsen för publicerade annonser om bostadsrätter i Upplands-Bro kommun. Om du eftersöker något annat än bostadsrätter så är ett tips att utnyttja Sök bostad längst upp för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att andra geografiska områden än Upplands-Bro visas så ber vi dig klicka på inställningarna på vänsterkanten.

Om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som sänds till dig när nya annonser som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Skapar du ett konto hos oss kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Upplands-Bro dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du ordnar med en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg