bostadsrätter Upplands-Bro kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Upplands-Bro
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Lite längre ner ses flera olika bostadsrätter i Upplands-Bro kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande portal för de som söker bostad. Här nere är vår avdelning för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Upplands-Bro kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på knappen Sök bostad överst för att ställa in andra upplåtelseformer. Vill du istället skifta så att något annat område än Upplands-Bro visas så ber vi dig utnyttja inställningarna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto hos oss. Upprättar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett konto på portalen kan du även klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att kontakta någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Upplands-Bro dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av dina behov kan flera olika annonskategorier vara passande. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg