bostadsrätter Tyresö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Tyresö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ner finns olika lediga bostadsrätter i Tyresö kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande site för bostadssökande. Du har nu kommit till platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Tyresö kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så rekommenderar vi dig att trycka på menyn överst för att leta upp övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan ändra så att andra områden än Tyresö visas så bör du utnyttja inställningarna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett login hos oss kan du dessutom märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Tyresö dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill skapa sina egna annonser. Avhängigt av din situation kan olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg