bostadsrätter Täby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Täby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Lite längre ned visas olika bostadsrätter i Täby kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande sidan för bostadssökande. Du befinner dig på platsen för publicerade annonser om bostadsrätter i Täby kommun. Letar du efter något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att utnyttja knapparna överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att ett annat område än Täby visas så bör du använda menyn till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett login på vår sida. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att komma i kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Täby dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg