bostadsrätter Täby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Täby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ned visas flera olika bostadsrätter i Täby kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för dig som söker bostad. Du är nu på avdelningen för annonser om lediga bostadsrätter i Täby kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att trycka på menyn längst upp för att hitta övriga upplåtelseformer. Vill du istället byta så att andra områden än Täby visas så ber vi dig använda menyn till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi föreslår dig att fixa ett konto på vår portal. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra bostadsformer. Registrerar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Täby dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Utifrån dina behov kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg