bostadsrätter Täby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Täby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till den här sidan!

Här nedan finns olika utannonserade bostadsrätter i Täby kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande site för bostadssökande. Du är nu på platsen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Täby kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att trycka på Sök bostad ovan för att finna övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att något annat område än Täby visas så bör du klicka på menyn till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett inloggning här kan du dessutom klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som har en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Täby dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara passande. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg