bostadsrätter Sundbybergs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sundbyberg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Nedanför finns olika lediga bostadsrätter i Sundbyberg kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den mest användbara sidan för dig som söker bostad. Du har nu kommit till vår avdelning för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Sundbyberg kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är ett tips att klicka på menyn ovan för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att andra geografiska områden än Sundbyberg visas så ber vi dig utnyttja menyn på vänsterkanten.

Om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto på vår sida. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Skapar du ett konto här kan du också märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Sundbyberg dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av din situation kan olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg