bostadsrätter Stockholms kommun, Västra Södermalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Här nedan är olika bostadsrätter i Stockholm kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande sidan för de som söker lägenhet. Just nu är du på platsen för annonser om bostadsrätter i Stockholm kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att gå in på Sök bostad ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra geografiska områden än Stockholm visas så bör du utnyttja menyn till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera ett konto på vår portal. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett inloggning här kan du även markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att tala med någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Stockholm dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika annonskategorier vara passande. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg